Depression i Borås

Jag under en väldigt lång tid drabbats av svår depression. Jag har aldrig riktigt fått ett klartecken från vart det kommer ifrån, men har alltid vetat att det är något djupt från min barndom som bekymrar mig. Jag har därför på grund av just detta haft svårt att äta kontinuerligt, träna, umgås med vänner, helt enkelt inte kunnat ta han om mig själv på rätt sätt. Detta har då även stärkt min depression och fått mig att känna att det tyvärr inte finns så jätte mycket att göra åt det.

Efter många om och men om att gå till en terapeut lyckades mina föräldrar övertala mig om att det tveklöst kan bli mitt bästa beslut som jag tar.

Så ja, det var det också. Jag började regelbundet gå till Livsinspiration Therese Elisabeth som hjälper människor att behandla just depression i Borås. Jag gick kontinuerligt hos henne i veckor och började se mer och mer mönster på vad som placerat mig i en såpass djup depression. Vi kom fram till att det var en bilolycka från när jag var fyra år då jag fick se en kvinna som blev svårt skadad. Den bilden lyste upp i huvudet på mig och det blev så självklart att det var just det som gav mig denna depressionen under alla dessa år.

Hon hjälpte mig att behandla den traumatiska upplevelsen och efter snart 5 månader så känner jag mig som en ny människa som i princip aldrig längre tänker på den dagen, den hemska stunden. Jag har tagit mig vidare från det i livet och det känns så ofattbart bra. Så ett stort tack till Livsinspiration ThereseElisabeth för deras enastående hjälp.

Du gillar kanske också...