Healing i Ängelholm

Idag tänkte hinna med att skriva lite mer här på bloggen och denna gång om healing i Ängelholm. Jag vet att jag vanligtvis brukar skriva om konst & kultur, men jag tycker detta är någonting som är väldigt intressant och kan nästan ses som en sorts kultur i sig. Företaget jag vill skriva om heter Änglasinne och erbjuder sina tjänster till alla i Ängelholm (eller för alla er som bor eller befinner er någonstans i närheten) som har ett behov av hjälp när det kommer till just healing. Här kan du få hjälp med det allra mesta när det kommer till healing och företagets personal är oerhört lyhörda, grundliga och duktiga då det kommer till att hjälpa dig med just det som du vill ha hjälp med.

Som ni kanske vet så är ju min mor ganska så andlig av sig och tycker om det mesta som rör andlighet och liknande saker. Hon var nämligen med på en av företagets omtyckta kurser och kände att hon ville ha en mer ingående upplevelse. Därför boka hon in sig för healing hos Änglasinne. Eftersom att min pappa gick bort för ett par år sedan så tror jag verkligen att det här hjälpte henne. När hon kom tillbaka från sin healing så berättade hon att hon hade blivit kontaktad av pappa och att hon nu kände sig mer redo för framtiden. Jag vet inte exakt vad som sker under en healing, men utifrån allt det som mamma har berättat för mig så låter det som en tjänst som verkligen gör mycket för den som bara är mottaglig för det. Ifall du har det svårt i vardagen, känner dig deprimerad eller om du är precis som jag och min mamma, som har förlorat någon kär, så tycker jag utan tvekan att du ska vända dig till Änglasinne. Här kan du få den hjälp du behöver för att ta dig framåt och vidare.

Du gillar kanske också...