Söker du en duktig fotograf?

Hej igen, alla mina härliga läsare! Idag tänkte jag skriva lite om ett företag som riktar sina tjänster till alla som har ett behov eller intresse av att anlita en professionell och skicklig fotograf i Eskilstuna, Västerås eller Örebro. Hit kan du vända dig som behöver hjälp av en duktig fotograf som kan hjälpa dig på ett smidigt och snyggt sätt föreviga en stund eller ett event. Kanske behöver ditt företag bilder som porträtt eller till reklam och produkter. Shippey Photography är en fotograf som kan hjälpa till att fånga allra flesta saker på bild. Du som är influencer kan bland annat vända dig hit för att få hjälp med professionella bilder till din hemsida eller sociala medier. Familjeporträtt, bröllopsbilder, graviditetsbilder, barnbilder, sportfotografi och modebilder är bara några andra av företagets många och varierade fotografitjänster som erbjuds. Vill du kanske bara vara modell för en dag så är även det en möjlighet hos Shippey Photography. Hit kan du vända dig vad du än har för anledning, det finns inga rätt eller fel och den här fotografen gör alltid sitt allra bästa för utgå ifrån dina idéer, önskemål och behov.

Själv så fick jag den stora äran att välja ut en fotograf som skulle fota min systers bröllop och eftersom att jag hade hört så mycket fint om just Shippey Photography så var det ett självklart val. När jag kontaktade företaget så blev jag glatt och trevligt bemött och kände mig på en gång trygg med att göra valet att anlita dem. Jag kollade givetvis även igenom deras portfolio och kunde inte hitta en enda bild som jag tyckte var dålig. Allt såg hur bra ut som helst och det gjort allting så mycket lättare. Jag visste på en gång att min syster och hennes man skulle bli nöjda med bilderna och att Shippey Photography skulle sköta sitt jobb på ett oerhört snyggt sätt.

Du gillar kanske också...