Dansträning i Norrköping

Ska sägas nu direkt, jag är verkligen inte en graciös person, snarare, eller ja minst sagt tvärtom. Min koordination har alltid var långt gången och min förmåga att kunna röra mig efter andra personers förklaringar har verkligen varit något jag aldrig riktigt har kunnat göra.

Men som tur är har man väldigt bra vänner som engagerar sig i saker som att till exempel hikea, cyklas långa sträckor och gör andra extremsporter som hjälpt mig att ta steget att göra mer saker i livet.

Till slut nu då skulle jag då gå emot min absolut största rädsla, dans. Min vän kontaktade ett ställe som erbjuder dansträning i Norrköping där hon och jag skulle ta och lära oss nya dansmoves som förhoppningsvis en vacker dag kan hjälpa mig att våga göra lite mer i denna riktningen.

Vi har nu varit hos dem på dansträning i ungefär 2 veckor där jag redan nu känner att jag lärt mig ofattbart mycket och lärt mig pröva på nya saker som jag vanligtvis inte annars hade vågat pröva på.

Så ett stort tack till de fantastiskt härliga personerna borta hos Zoemakeyourstyle för deras fantastiska hjälp och engagemang för att hjälpa mig att lära mig att dansa.