Jag testade på yoga i Lund

Vive Vale är ett företag som ägs och drivs av en kvinna vid namn Christin Ekstrand som med många års erfarenhet och kunskap erbjuder sina tjänster till alla som vill utöva yoga i Lund. Idag tänkte jag skriva lite om hur jag själv kom in i yoga och började må mycket bättre både mentalt och fysiskt. Det var faktiskt för inte så länge sedan när jag bestämde mig för att pröva på yoga här i Lund för att en kollega till mig bara hade gott att säga om Vive Vale och Christin Ekstrand. Just då så var jag en ganska så frekvent besökare på mitt lokala gym, men kände att allt det jag gjorde på gymmet inte alltid fick mig att må så som jag ville må.

För många så funkar det ju hur bra som helst med att bara se till att få in lite motion under veckans gång, men för mig så blev det aldrig riktigt det där lugnet som jag sökte, utan det blev av någon anledning mer av en stressrelaterad sak att gå till gymmet och träna. När jag hörde om Vive Vale från min kollega, som förövrigt alltid är otroligt glad, trevlig och bekväm i sig själv, så kände jag att det kanske kunde vara något att faktiskt ta och testa på. Så strax därefter så bokade jag in mig och gick på min första yoga-upplevelse. Det visade sig vara precis det jag sökte efter. Med en bra andningsteknik och meditation så kände jag att det var otroligt skönt och något som jag behöver i mitt liv. Jag tänker såklart att varva detta med gymmet under mina veckor, men huvudsaken är att jag har hittat något som inte innebär så mycket tung och dålig effekt på leder och rygg. Kan ju också passa på att nämna att yoga har en dokumenterad effekt på både oro och ångest och kan hjälpa dig som har besvär med bland annat sömn, rygg eller annan smärta.