Vilken byggfirma ska man välja?

Jag bor mitt emellan Malmö och Lund och detta innebär att det finns ett stort utbud av byggfirmor i närheten. Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka på när det gäller att anlita en byggfirma. Vilken typ av firma ska jag välja: stor eller liten? Jag har hört att det är bättre att anlita en mindre firma, men samtidigt verkar de stora firmorna mer seriösa. Hur vet man vilken firma som är bäst lämpad för ens egna behov? Det finns ju massor av olika typer av byggprojekt – ska man välja en firma som specialiserat sig på ett visst område, eller är det bättre att välja en allround-byggfirma? Det finns så mycket att tänka på!

Jag har aldrig anlitat en byggfirma förut, men nu när vi ska renovera köket så känns det som att det är dags. Jag vet att det kommer att bli ett stort och tidskrävande projekt, och jag vill inte riskera att göra något fel. Därför ska jag anlita en byggfirma. Men vilken? Jag börjar googla och titta runt på olika hemsidor för att jämföra olika firmor. Det finns så många val! Det blir svårt att bestämma sig…

Efter mycket funderande och jämförelser så har jag nästan bestämt mig men jag tänkte att jag gärna vill lägga ut det här inlägget för att höra med er läsare om ni har någonting att säga. Kanske har ni fått hjälp och har någon som ni vill rekommendera? Eller kanske vet ni om något företag som man absolut inte ska anlita, även det vill jag får reda på. Det är väl fler än mig, även många av dem som läser här i bloggen som skulle uppskatta det kan jag tänka mig.

Alltså, jag skulle behöva tips och råd från er läsare angående vem ni anlitat och hur ni har upplevt det!